Processen kunnen veel slimmer en sneller

We zien veel organisaties worstelen met processen en procedures. Ze ervaren stress van audits, raken verstrikt in nieuwe wet- en regelgeving, of het verkrijgen van certificeringen. Dit is niet langer nodig wanneer je je processen met behulp van slimme technologie inzichtelijk maakt. Hiermee creëer je overzicht en rust. Vanuit deze overtuiging helpen we organisaties met het stroomlijnen van hun compliance en procesmanagement. We maken er dagelijks een sport van om de toenemende regeldruk om te zetten naar ruimte voor gezond ondernemen. Want zolang je het overzicht houdt, kun je bergen verzetten.

De ‘anti-regeldruk’ tool

Het OASES-Ecosysteem is een unieke ‘anti-regeldruk tool’. Het is ontwikkeld vanuit de uitdagingen in de logistieke bouw en infra en toepasbaar gebleken in alle typen organisaties. Onze oplossing is te optimaliseren voor kleinschalig gebruik, of ter ondersteuning van een organisatie in zijn geheel. Maar altijd bijzonder gebruiksvriendelijk. De tool helpt bij kwaliteitsmanagement in de breedste zin van het woord. Je kunt er processen mee managen, het is een documentmanagementsysteem én het kan je ondersteunen bij (interne) audits. Daarnaast helpt het systeem je ook nog bij het voldoen aan onder andere ISO-normen voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001), gezond en veilig werken (ISO 45001), assetmanagement (ISO 55001) en milieumanagement (ISO 14001).

Kortom: regeldruk is verleden tijd. En jij als onderneming krijgt weer zuurstof om te doen wat je het allerbeste kan!

Quote icon OASES is een organisatie die constateert dat de wereld dynamisch is. Maar ook opmerkt dat die van bedrijven, als het gaat om vastleggen van procedures, functieprofielen en compliance, vooral statisch is. Ik denk dat OASES ervoor zorgt dat ook die wereld van bedrijven dynamisch wordt en blijft. Quote icon

Marc Pardijs, QHSE-manager Eurailscout

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Meer weten?

Neem contact op met Karin van Looij, directeur OASES


+31 (0)30 240 72 00